sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Karvat ojennukseen ja paikat liukkaiksi

Moikkamoii,

Aika kertoa teille enemmän yhdestä Bloggers' Indiedays Inspirationday:n blogikamppanjasta. Sain tuolloin kutsun osallistua Indiedaysin, RFSU:n ja Carmexin blogikampanjaan. Sain mukaani mielenkiintoisen kassin, jonka sisältöä pääsin sitten testailemaan. Jokanaisen tarvitsema setti karvattomaan kesään! Sekä pehmeisiin pusuhuuliin ja liukastetta nautintoa lisäämään. ;-) 


Kuvasta jäi uupumaan mukana tullut sheiveri Smoot Shavin'. Oon koko pienen ikäni melkein sheivaillut ja epiloinut sääriä ja kainaloita sekä bikinirajoja. Naiset kyllä tietää, kun karvat päättää kasvaa sisään ja tulehtuu, minkä jälkeen ne kutisee ja punoittaa. Ja ilman sheivausainetta iho tuntuu olevan tulessa sheivauksen jälkeen. Mut nyt on niihinkin ongelmiin ratkaisu! Meinaan RFSUn tuotteet, ja kyllä, RFSU valmistaa muutakin kuin kondomeja ;) Intiimituotteet on hyvä olla laadukkaita, jotta se on mielekästä ja lopputulos on hyvä!


Näillä päätin lähtee testaa, että millaset säihkysääret vois näin talven jäljiltä taikoa! Heh, enää ei oo sukkahousuja peittelemässä niitä säärikarvoja.. Mun säärien operointiin siis tarvitsin sheiverin, sheivausgeelin, viilentävän geelin ja sisäänpäin kasvavia karvoja estävää ainetta.


Ihan ekaks järkytän teitä mun karvaisilla ja arpisilla säärillä... Lyön vetoa, että kenen tahansa muun jalat ovat kauniimmat ja paremmassa kunnossa. Lupaan tehdä parannuksen, ja nyt sekin on helpompaa, kun on siihen hyvät välineet! Sanottakoon vielä, että juoksuhousut jätti jalkoihin aikamoiset painaumat eikä siis ole mitään arpia..



En nyt suihkuun mennyt sheivailemaan, vaan "kuivilteen" lavuaarissa läträsin menemää, jotta saan teitä varten otettua vähän matskua. Kuten kuvasta voi huomata, että putelin sisältö on geelimäistä mikä ei vaahtoa. Helppo erottaa karvat sitten iholta (karvat alkaa kiiltämään). Miellyttävän tuoksuinen ja se ei ärsyttänyt ihoa ollenkaan. Joten uskon, että tää tuote sopii herkkänahkaisemmillekin. Vaatii vettä hieman sheivauksen yhteydessä pysyäkseen toimivana eli suihkussa toimii parhaiten. Sheiverissä on kaksi terää, joten miellyttävimmän lopputuloksen saa kylläkin useammalla terällä.



Sitten levitin jaloille molempia aineita, jotta ei ihoa polttelisi ja karvat kasvaisi sisäänpäin. Viilentävä voide on geelimäinen koostumukseltaan, joten sitä on helppo ja nopea levittää. Vihreässä putelissa aine oli sen sijaan voidemainen. Molempia ei tarvitse laittaa kuin pieni määrä, joten nää purkit riittää pitkäks aikaa. Itsellä bikinirajalla ja tietyissä kohdissa sääriä karvoilla on tapana kasvaa sisään. Ihosta tulee epätasainen ja epäterveen näköinen.


Kuvat on *täältä*. Tätä siis tarkoitin, ja näitä en enää halua iholleni, vaan haluan siitä ihanan säihkyvän ja hyvännäköisen!



Tadaa siinä on valmiit sääret. Ihanan pehmeät ja huomattavasti paremman näköiset kuin alussa :p Katsokaas sheivausopas *täältä*, jotta onnistuisitte parhaiten.


"Easy Shaving intim shaving gel on ihoa pehmittävä ja luistoa lisäävä geeli, joka myös pH-arvoltaan sopii varsiterällä suihkussa tapahtuvaan ihokarvojen ajoon intiimialueilla tai koko keholla. Geeli on läpikuultava ja vaahtoamatonta, joten näet helposti mistä ajat. Sisältää hoitavia yrttejä. Mieto tuoksu, hellävarainen iholle" lukeepi putelin takana. Tuote on dermatologisesti testattu ja on parabeeniton.



 "Hair Helper voide estää ihokarvojen kasvun sisäänpäin bikinirajassa, kainaloissa ja säärissä. Sen sisältämät hedelmähapot kuorivat ihon hellävaraisesti. Käytetään säännöllisesti ihokarvojen poiston jälkeen ja tarvittaessa. Ei huuhdella pois. Jos olet yliherkkä AHA-hapoille, älä käytä tuotetta. Lopeta käyttö, mikäli iho ärsyyntyy. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Hajustamaton." Tämäkin on dermatologisesti testattu ja parabeeniton.

 "Nice n'Cool intim after shave geeliä sivellään iholle karvanpoiston jälkeen. Yrttejä ja alkoholia sisältävä geeli viilentää, imeytyy nopeasti ja auttaa ihoa palautumaan ajon jälkeen. Mieto tuoksu, hellävarainen iholle." Dermatologisesti testattu ja parabeeniton. Alapään sheivaukseen loistava ihon rauhoittaja.


"Sense Me - 3in1 Caring Massage Glide: Hieronta on ihana tapa luoda läheisyyden tunnetta koskettelemalla kumppania lempeästi ja intiimisti. Toinen tapa on lisätä nautintoa on käyttää liukuvoidetta. Sense Me Caring Massage Glide on suunniteltu koko vartalon hierontaan sekä liukuvoiteeksi intiimialueille. Kosteuttava ja hellävarainen, parantaa luistoa ja tuoksuu raikkaalta. Vesipohjainen geeli, jolla on ihanteellinen pH-arvo. Väritön, voidaan niellä, helppo pestä pois. Soveltuu käytettäväksi kondomin kanssa. Note: Lubricants may affect motility of sperm." Viimeisellä lauseella siis tarkoitetaan, että voiteluaine voi aiheuttaa sperman liikkuvuutta. En kerennyt vielä kokeilla voidetta kuin sormien välissä. Haju on miellyttävä ja tuntuu liukkaalta! Taatusti toimii ;)



Sitten viimeisenä, mutta ei vähäisempänä Carmex huulivoide. Sivuilta voi huomata, että tää on ollut pitkään maailman suosituin huulivoide. Enkä yhtään ihmettele. Huulista tulee pehmeät ja täyteläisen oloiset. Huulivoide kihelmöi huulia ja saa niistä eloisat. Tää on varsinainen monikäyttövoide, sillä tätä voi käyttää rakkoihin, haavaumiin, kuiville alueille ja hyönteisten pistoihin. Pakkasen aiheuttama kuivuus huulissa on inhottavaa, mutta tämän avulla ei tarvitse sitäkään enää kokea. Carmex ei siis ole RFSUn oma tuote, vaan RFSU on sen maahantuoja :)

Loppuun Sense Me -tuotesarjan hellimistuotteita voi fiilistellä lisää tällä kyseiseltä klipiltä.


Vielä loppuun: kiinnostuneet voivat käydä kurkkimassa RFSU:n eri tuotteita *täältä*. Tuotevalikoima on hurja, on eri kondomeja, liukuvoiteita, sheivaustuotteita, kotitestejä (raskaus- ja ovulaatiotestejä) ja seksuaaliterveystuotteita.

Nauttikaa ja voikaa hyvin! Yolo, joten elämästä nauttiminen eri apuvälineiden avulla ei ole kiellettyä. Eli eikun ostoksille hyvin varustettuihin päivittäistavarataloihin ja aiheuttamaa hämmennystä kassajonoihin ;-)

satuer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti